Formål

Formål:

GLADE BØRN FONDEN (GBF) er en organisation der har til formål at hjælpe nogle af de børn og unge - og deres familier, der trænger til lidt opmuntring og kolorit i hverdagen.

Vi kalder disse børn for "Skyggebørn".

Alt for mange børn og unge i dagens Danmark er så uheldige ikke at kunne modtage støtte fra det offentlige system, da de så at sige ”falder imellem to stole” og ikke kan få stillet en diagnose. Andre børn og unge har oplevet sygdom og måske dødsfald i den nærmeste familie, og er blevet traumatiseret. 
Det er disse børn og unge GLADE BØRN FONDEN ønsker at hjælpe, ved at give dem et lille skub i den rigtige retning.
GLADE BØRN FONDEN tror på, at børn er samfundets vigtigste råstof og vi skal derfor gøre en ansvarsfuld indsats, for at hjælpe dem, der i en tidlig alder har oplevet lidt ”vejarbejde” på livets landevej.
GLADE BØRN FONDEN er en non-profit organisation.
Vores organisation består 100% af ulønnede ildsjæle, der ønsker at gøre en positiv forskel for nogle af de mange børn og unge, der trænger.
GLADE BØRN FONDENS midler kommer fra virksomheder, erhvervssponsorer, private donationer samt tilskud fra fonde, der alle som en, også ønsker at gøre en forskel for lige netop disse børn og unge. 

GLADE BØRN FONDEN takker for alle bidrag, store som små.

GLADE BØRN FONDEN støtter primært i Roskilde Kommune, da det er der vores udspring kommer fra.