Prev   Next
Team 150 Tilbage til Roskilde-Paris 2013

 

  

Dette team er holdet for en gruppe af glade cykelmotionister, der gerne vil opleve en længere cykelferie med et fast mål sammen med andre ligesindede, glade motionister.

Formålet med at deltage på Team 150 er at gennemføre hele turen fra Roskilde til Paris, hvilket vil sige, at der skal cykles 150-160 km pr. dag.

Der skal derfor holdes en forholdsvis pæn fart hen over dagen for at nå frem til målet - men der skal også være tid til at have det sjovt sammen undervejs.

Team 150 ser ud til at blive et meget stort hold, hvorfor det nok vil blive delt op i to eller tre mindre hold, som så kører i hver deres tempo.

Man skal nok regne med, at der på det langsomste af Team150-holdene skal cykles med en gennemsnitshastighed af 25-28 km/t - svarende til at de ca. 160 km vil blive tilbagelagt i løbet af ca. 6½-8 timer - afhængigt af antallet og varigheden af indlagte pauser undervejs.

Holdleder for Team 150 er:   Henriette Krüger

Henriette vil stå for kontakten til Arbejdsgruppen og sikre at alle informationer kommer frem til alle Team150 deltagere.

Henriette vil også sørge for at fordele forkellige opgaver på Team150 undervejs i såvel træningsforløb som i forbindelse med selve turen.

På vores sider hos "holdsport.dk" kan man se følgende:

  • Deltagerliste for Teamet til turen Roskilde-Paris 2013.
  • Træningsaftaler for Teamet for foråret 2013 frem til turens start.
  • Mail-system for Teamet
  • Blog med indslag og informationer til og fra Team deltagere.