Prev   Next
Initiativgruppen:
Tilbage til Glade Børn Fonden

Initiativet til Glade Børn Fonden blev taget i sommeren 2011 af nogle gode venner i landsbyen Store Valby lidt nord for Roskilde.

  • Beate & Stiig Broby og Henny & Erik Wibholm.

Denne lille gruppe formulerede de første løse tanker om at arrangere en cykel-motions-tur fra Roskilde til Paris i sommeren 2012.
Initiativgruppen fik samlet en lille gruppe af ligesindede ildsjæle, og dannede en egentlig Arbejdsgruppe med det formål at arrangere turen. Ideen blev modnet og udviklet og det viste sig hurtigt, at der var en meget stor interesse i Roskilde og omegn for et cykelarrangement af denne type.

Turen "Roskilde-Paris 2012" blev gennemført og var en stor success.
Turen viste, at der er rigtig god plads til dette nye koncept i form af et større cykelarrangement, hvor alle kan være med.

Initiativgruppen og Arbejdsgruppen videreudviklede det overordnede koncept for Glade Børn Fonden, som nu danner grundlaget for forskellige aktiviteter.

Turen "Roskilde-Paris 2013" var den største aktivitet i 2013 og er siden blevet fulgt op af turen "Roskilde-Bolzano 2014" og planlægningen frem mod turen i 2015 til Bolzano er i fuld gang som den store aktivitet i 2015.